Олеся Поліщук

У Зарваниці роздавали каченят та сортову картоплю (фоторепортаж)

DSC00900

Члени сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Андрей» долучилися до нової ініціативи, започаткованої фермерським господарством «Зарваниця АГРО», яке діє при Марійському духовному центрі «Зарваниця».

- Учасники об’єднання отримали для спільного вирощування новий, високоврожайний сорт картоплі, щоби в такий спосіб покращити культуру виробництва, - розповіли у пресслужбі духовного центру.

Також для колективного вигодовування кожному з членів кооперативу вручили по два десятки каченят та запас корму.

-        Таким чином у нелегкий час пандемії, посилення карантинних заходів, економічної нестабільності та масового безробіття ініціатори кооперативу «Андрей» надають можливість жителям села покращити свій добробут, знаходити нові способи розвитку сільського господарства, - пояснили в МДЦ «Зарваниця».

DSC00919
DSC00919

DSC00947
DSC00947

DSC00855
DSC00855

DSC00887
DSC00887

DSC00902
DSC00902

Голова Золотниківської об’єднаної територіальної громади Данило Бугай, який також взяв участь у зборах, подякував членам кооперативу за те, що взяли на себе відповідальність створення такого об’єднання, за працю для розвитку і процвітання свого села, громади та цілої України.

Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Андрей» розпочав свою діяльність у листопаді 2018 року.

Його засновники надихнулися прикладом провідника Української Греко-Католицької Церкви, митрополита Андрея Шептицького, який зробив надзвичайно великий внесок у розвиток не лише нашої церкви, але й української держави в цілому.

Фото МДЦ «Зарваниця»

Вибір читачів за тиждень

Відео