Олеся Поліщук

Нардеп з Тернопільщини очолив новостворене міжфракційне об’єднання у Верховній Раді

189350341_884239805466303_6939187513148286658_n

Народний депутат з Тернопільщини Андрій Шараськін обраний співголовою створеного у Верховній Раді міжфракційного депутатського об’єднання «За захист прав захисників України».

Про це парламентар написав на своїй фейсбук-сторінці.

Оголошуємо про створення міжфракційного об’єднання «За захист прав захисників України». Учасники об'єднання ветерани, ті, хто насамперед розуміє проблеми та потреби людей, що взялися захищати Україну, розповів Андрій Шараськін.

На його думку, наразі в Україні питанню реабілітації ветеранів та їх реінтеграції приділяється недостатньо уваги, а існуючі програми не містять системного підходу та не дають необхідної ефективності.

Метою створення міжфракційного об’єднання є активне сприяння та захист прав та інтересів осіб, що захищали та захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали участь в АТО/ООС, пояснив народний депутат Андрій Шараськін.

Крім нього до складу депутатського об’єднання увійшли Яна Зінкевич, Михайло Забродський, Михайло Бондар, Максим Березін, Ігор Герасименко, Єгор Чернєв, Роман Костенко.

Також співголовами новоствореного об’єднання стали Яна Зінкевич та Єгор Чернєв.

Нагадаємо, що тернополянин, захисник Донецького аеропорту Андрій Шараськін обраний до Верховної Ради України за списками політичної партії «Голос».

Фото з фейсбук-сторінки Андрія Шараськіна

Вибір читачів за тиждень

Відео