Що таке особистий бренд в інстаграмі та навіщо він потрібен тернополянам 

rectImage

«Терен» продовжує свою рубрику про блогінг в мережі Instagram. Ми вже розповіли вам, як красиво оформили власну сторінку, як збільшувати активність на власній сторінці, а сьогодні, 20 травня, поговоримо про те, що таке особистий бренд в інстаграмі та для чого він потрібний. 

І так, особистий бренд це образ людини, пов'язаний з її професійною діяльністю. Це репутація, компетенція, характер і зовнішність. Для того, аби розвинути особистий бренд потрібно чимало часу, але коли ви це зробите, то зможете на цьому непогано заробляти.

Нині люди перестають вірити великим і «бездушним» корпораціям. Вони довіряють людям. Тому власники цих корпорацій займаються створенням свого сильного особистого бренду.

Навіщо потрібен особистий бренд:

  • Збільшення продажів.
  • Підвищення лояльності аудиторії.
  • Набуття популярності.

Головна перевага особистого бренду полягає в тому, що ви створюєте свою активну «базу фанатів» людей, яким цікаві ви як особистість і експерт.

Але ви запитаєте: «А навіщо ж мені лікарю, юристу, перукарю особистий бренд?»

Особистий бренд потрібен всім: власникам невеликих інтернет-магазинів, SMM-никам, інтернет-маркетологам, психологам, майстрам з манікюру, фотографам, дизайнерам. Адже чим більша ваша аудиторія буде та чим більше вона вам довірятиме, тим більше потенційних клієнтів у вас з’явиться.

У наступних публікаціях ми продовжимо розповідати вам про особистий бренд.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео