Орест Сарматський

Серійного автозлодія з Житомирщини поліція знайшла на Тернопільщині

99dd56de01f1c52709c3615d8bb6127688dd538e1557237641_5fc92581099a7 (Copy) (Copy) (Copy)

Житомирські поліцейські розшукали викрадача автомобіля на Тернопільщині.

Про це повідомляють «Житомирські новини».

- Оперативники карного розшуку встановили причетність 37-річного житомирянина до викрадення автомобіля у жителя передмістя. Чоловіка разом з транспортним засобом розшукали в іншому регіоні країни. Нині триває досудове розслідування, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що наприкінці минулого тижня до Житомирського районного управління поліції звернувся 45-річний житель передмістя. Чоловік повідомив про зникнення свого автомобіля «Opel Vivaro» та підозрює у причетності до події нового знайомого.

Як з’ясувалось, напередодні заявник разом з товаришем гостювали у знайомця, де залишилися ночувати. Коли ж прокинулися вранці, господаря у квартирі вже не було, а з ним зник і автомобіль потерпілого. На телефонні дзвінки чоловік не відповідав, тому власник авто вирішив звернутися за допомогою до поліції.

Оперативники обласного центру встановили особу ймовірно причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом. Ним виявився 37-річний місцевий житель, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. З моменту викрадення автомобіля вдома він не з’являвся та зі знайомими не контактував.

Утім вже за кілька днів працівники кримінальної поліції у співпраці зі своїми тернопільськими колегами виявили втікача в одному з сіл Тернопільської області, де той гостював у товаришів. Чоловік визнав свою провину та розповів поліцейським, що поки його гості спали, він забрав у одного з них ключі від іномарки та вирушив у подорож.

Правоохоронці вилучили викрадений транспортний засіб.

Затриманий нині дає пояснення слідчим.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео