Орест Сарматський

Японія розщедрилася для громади на Тернопільщині аж на 4 електроскутери

04056700-E458-4D47-81E9-9C3FFEFDFFF7

Фахівці із соціальної роботи отримали електроскутери у рамках проєкту «Надання соціальних послуг в громаді» від Японського фонду соціального розвитку, що реалізовується через Міжнародний банк реконструкції та розвитку, а також через Український фонд соціальних інвестицій.

Як повідомляє пресслужба облдержадміністрації, координаторка програми Ольга Крентовська офіційно представила реалізований проєкт та зауважила, що у Шумську громаду вона завітала не вперше.

У березні 2021 року для працівників соціального напрямку передали велосипеди, якими вони активно користуються для обслуговування сільських жителів пенсійного віку, - йдеться у повідомленні.

Міський голова Вадим Боярський висловив слова вдячності Ользі Крентовській та Японському фонду соціального розвитку за надану допомогу та можливість покращення якості надання соціальних послуг у громаді.

Як повідомляв «Терен»соціальні працівники Шумської, Почаївської та Зборівської громад відтепер пересядуть на двоколісний транспорт. Це стало можливо у рамках реалізації проекту «Покращення якості та доступності соціальних послуг» за рахунок грантових коштів, наданих Україні Урядом Японії через Японський фонд соціального розвитку.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео