Юля Вітюк

Готували десерт і смакували: у Байковецькій громаді дітям влаштували кондитерський майстер-клас (фото, відео)

З нагоди святкування Дня захисту дітей у селі Чернелів-Руський Байковецької громади, відбувся кондитерський майстер-клас. Малеча радо підтримала таку ініціативу та завітала у сільський будинок культури, щоб спробувати себе у ролі кондитера.

Сьогодні наше село святкує День захисту дітей і у цьому будинку культури дуже весело, адже нам дозволили зробити для діток свято. Ми вирішили їх задіяти в чомусь, щоб вони своїми руками зробили. Я бачу, що діти задоволені, дуже весело та цікаво поставилися до всього, – розповідає Людмила Мита, директорка комунального закладу «Будинок культури с. Чернелів-Руський»

IMG_5198
IMG_5198

Готували десерт «Орео» у стаканчику, для цього дітям надали всі необхідні продукти: кольорові креми, цукор, посипки, печиво та вафельні тарталетки.

– Сьогодні ми готували десерти. Мені досить сподобалось, було цікаво, весело. Хотілося б, щоб було більше таких майстер-класів, – ділиться Христина, учасниця майстер-класу (11 років). 

У кожного вийшов свій особливий та неповторний десерт, адже прикрашали його учасники на свій смак. Кондитери, які проводили майстер-клас розповідають, робота з дітьми тільки в задоволення, адже вони завжди активні та вдячні учні.

– Приурочено цей майстер-клас до Дня захисту дітей. Ми це робимо з дуже великим задоволенням та захопленням. Нам це дуже подобається, тому що навчатися новому дітки завжди хочуть і бачу навіть дуже їм це виходить і вони до цього йдуть, – говорить Алла Швед, кондитер.

IMG_5195
IMG_5195

IMG_5196
IMG_5196

IMG_5197
IMG_5197

Подібні заходи у громаді планують організовувати для дітей частіше, адже так вони вчаться чомусь новому.

IMG_5193
IMG_5193

Фото авторки, відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео