Олеся Поліщук

Голова Тернопільської ОДА розподілив обов’язки між своїми заступниками 

cession_transmission (1)

Голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш затвердив розподіл обов’язків між головою, першим заступником та заступниками голови ОДА.

Розпорядження оприлюднено на сайті адміністрації.

Встановити, що перший заступник та заступники голови облдержадміністрації несуть відповідальність за забезпечення реалізації компетенції облдержадміністрації у відповідних напрямках діяльності, за роботу структурних підрозділів облдержадміністрації, інших місцевих органів виконавчої влади згідно з розподілом обов’язків, йдеться в документі.

Доручення заступників голови з питань, що належать до сфери їх компетенції, є обов'язковими для виконання відповідними структурними підрозділами облдержадміністрації, районними державними адміністраціями, обласними установами та організаціями.

З поміж іншого, перший заступник голови ОДА Ігор Дем’янчук координує і контролює діяльність юридичного управління апарату облдержадміністрації (у межах доручень голови); сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації (в межах доручень голови); департаменту фінансів облдержадміністрації (у межах доручень голови); департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації; управління капітального будівництва облдержадміністрації; департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації.

Заступник голови облдержадміністрації Віктор Устенко координує та контролює діяльність управління інформаційної політики та комунікацій з громадськістю; департаменту культури та туризму; управління освіти і науки; служби у справах дітей; управління молоді, спорту та іміджевих проектів.

Ще один заступник – Ігор Гайдук опікується діяльністю юридичного управління апарату облдержадміністрації (у межах повноважень); департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації; управління капітального будівництва облдержадміністрації (у межах доручень голови); управління розвитку інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації; департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації; департаменту охорони здоров’я.

Заступник голови ОДА Володимир Важинський координує і контролює діяльність департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження; управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації. державного архіву області; сектору внутрішнього аудиту облдержадміністрації (в межах доручень голови); юридичного управління апарату обласної державної адміністрації (у межах доручень голови).

Заступник голови обласної держадміністрації Михайло Гапула курує роботу департаменту цифрової трансформації; управління міжнародного економічного співробітництва та інвестиційних проектів; управління документального забезпечення апарату облдержадміністрації (у межах повноважень).

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео