Сергій Притула заявив про вихід із партії «Голос» через нове керівництво

198645387_336623207822286_1791408769301669629_n

Телеведучий та політик Сергій Притула, екскандидат на посаду мера Києва заявив на своїй сторінці у «Фейсбук» про вихід із партії «Голос». 

– Мені подобалась команда людей, яка зібралась під новим політичним брендом, цінності, навколо яких об’єднались ці люди, та мета, яку ми спільно перед собою поставили. Проте, станом на сьогодні, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії «Голос». Наголошую на тому, що я не йду з політики. Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від наших початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення, – розповів Сергій Притула. 

На своїй сторінці уродженець Тернопільщини розповів, що спровокувало таке рішення. Однією із головних причин стала зміна керівництва партії та зміни у позиціях партії. Притула розповів, що голосування деяких членів фракції у Раді, йде в розріз із бажаннями виборців, а теперішнє керівництво не висуває жодної на те реакції, що автоматично погоджує таку поведінку. У іншому випадку керівництво мало б очистити партійні ряди, розпочати процедуру застосування імперативного мандату, публічного засудити дії депутата тощо.

Окрім цього, Притула заявив, що намагався вести діалог із партією проте нічого з цього не вийшло, і тепер основне його завдання – відвести негатив від тих команд «Голосу» у регіонах, які два роки віддано працювали для людей. Він вважає, що обласні та міські осередки не повинні відповідати перед суспільством за вчинки партійного керівництва, і єдиним рішенням є максимально дистанціюватись від нього.

На завершення Притула побажав депутатам місцевих рад сумлінно допрацювати свою каденцію, відпрацювати кредит довіри, адже їх обирали не за приналежність до партії, а за їхню репутацію та авторитет у громадах.

Про свої подальші плани у політиці Сергій Притула обіцяв повідомити в майбутньому на своїх офіційних сторінках.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео