Юля Вітюк

У Петрикові капітально ремонтують дорогу (відео)

IMG_5310

Капітальний ремонт дороги на вулиці Польна у селі Петриків Великоберезовицької громади не проводили роками.  За цей час дорожнє покриття зносилося, адже дорогою проїжджає велика кількість транспорту, а в негоду її ще й заливає водою.

- Люди жалілися, погане було водовідведення, вода текла по дорозі, руйнувала і ми тому почали цю дорогу ремонтувати, — говорить Михайло Спяк, староста с. Петриків Великоберезовицької громади (команда Чайківського «За майбутнє).

IMG_5309
IMG_5309

- Ця дорога в нас вже проблемна багато років. Я житель села Петриків 59 років, я не пам’ятаю, щоб її хтось робив і ми вирішили по зверненню наших жителів зробити її капітальний ремонт. Ми робимо її першочергово, вона має багато проблем, тут дуже багато людей їздять, — розповідає Володимир Король, заступник Великоберезовицького селищного голови (команда Чайківського «За майбутнє»).

IMG_5308
IMG_5308

Проєкт ремонту цієї дороги виготовили ще минулого року. Тепер же приступили до робіт. Планують не тільки встелити асфальт, а й влаштувати систему водовідведення. Також крім цієї будуть ремонтувати інші дороги у селі. 

- Це не єдиний проект в селі Петриків, також плануємо відремонтувати частину вулиці Тернопільської, а також завершити перехрестя вулиці Шептицького, — говорить Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова (команда Чайківського «За майбутнє»).

[embed]https://youtu.be/GpYr5vj6d3U[/embed]

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео