Олеся Поліщук

Генеральний директор однієї з компаній Тернопільщини став «Людиною року» (відео)

MRT_7233-42020

Генеральний директор компанії ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран отримав звання «Людина року».

На 25-й ювілейній церемонії він став володарем спеціальної премії «За вагомий внесок в розвиток агровиробництва та впровадження інноваційних технологій».

- Я щиро вдячний організаторам за високу оцінку нашої хліборобської праці. Сьогодні я хотів би подякувати своїй родині, нашим партнерам та багатотисячному колективу «Агропродсервісу», який сьогодні розвивається, творить інновації та йде вперед, - сказав на церемонії вручення нагороди Андрій Баран.

Із високою нагородою й гідним визнанням компанія «Агропродсервіс» одразу ж привітала свого керівника на сторінці в фейсбуці.

- Отримуючи титул «Людина року», Генеральний директор нашої компанії Андрій Степанович Баран точно не один стояв на сцені. Поруч з ним уявно були присутні його родина, яка завжди з розумінням ставиться до його праці і вже третім поколінням формує династію українських хліборобів. Поруч з ним десятки тисяч тих, хто працює на землі, вирощує хліб і до хліба, дбає про продовольчу безпеку нашої держави. З ним партнери, колектив, люди, з якими пліч-о-пліч вони приймають виклики та рухаються вперед. Ця нагорода – це визнання праці хлібороба-годувальника.

Нагадаємо, загальнонаціональна премія «Людина року» передбачає присудження титулу «Людина року» в Україні за професійні і суспільно значимі досягнення. Заснована в 1995 році.

Фото та відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео