Випускник тернопільського вишу долучився до команди Ілона Маска

1623743339_1109ec80-dcc9-4e29-a6de-767b87f399ca (Copy)

Випускник Західноукраїнського національного університету Володимир Карпінський працює у команді всесвітньо відомого винахідника та інженера Ілона Маска. 

Зараз Володимир працює у Tesla Gigafactory Berlin-Brandenburg, Grünheide, Germany та втілює у життя новий проєкт. Працює на заводі, який вироблятиме акумулятори, акумуляторні батареї і силові установки для використання в автомобілях Tesla, а також збиратиме модель Tesla Model Y.

У 2003 році Володимир Карпінський вступив до університету на факультет комп'ютерних інформаційних технологій, а у 2008 році закінчив з відзнакою виш за спеціальністю «Комп’ютерні системи та мережі». Вступив до аспірантури та здобувши ступінь кандидата технічних наук. Згодом почав працювати у Польщі та Великобританії, і через 15 років наполегливої праці став частиною команди Ілона Маска, та мав змогу особисто з ним зустрітися під час його робочого візиту до Грюнгайде (Берлін-Бранденбург).

Випускник переконаний, що запорукою його успіху є правильний вибір спеціальності, набуті знання під час навчання в університеті та наполегливість, повідомляють у ЗУНУ. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео