У Чорткові запрацював чат-бот «СВОЇ»

sajt-minczifra-253

Чортківською міською радою за підтримки Швейцарсько-української програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що реалізується Фондом Східна Європа у партнерстві із Міністерством цифрової трансформації України впроваджено новий інструмент для громад – муніципальний чат-бот «СВОЇ».

За допомогою чат-боту у Viber та Telegram жителі нашої громади зможуть отримувати інформацію про муніципалітет, його діяльність, адміністративні та інші послуги, інформацію про діяльність комунальних підприємств та надавачів комунальних послуг, з'єднуватися з відповідними сервісами, щоб передати дані лічильників та відстежити заборгованість по «комуналці» водоканалу, отримувати важливі новини, проголосувати в опитуваннях, підтримати проєкт громадського бюджету та багато іншого.

Сервіс зараз працює у тестовому режимі, тож доступ до деяких функцій поки що може бути обмежений. Втім запевняємо, що можливості чат-боту щоразу будуть розширюватись.

Для початку користування чат-ботом переконайтесь, що на Вашому мобільному пристрої встановлено застосунки Viber або Telegram. Просто перейдіть за посиланнями:    https://cutt.ly/KbqHjdY  у Viber,  https://t.me/smart_town_bot  у Telegram.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео