Орест Сарматський

Поліцейські встановлюють обставини загадкової смерті подружжя з Тернопільщини

99dd56de01f1c52709c3615d8bb6127688dd538e1557237641_5fc92581099a7 (Copy) (Copy) (Copy)

У суботу, 19 червня, близько 4-ї години ранку до Теребовлянського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що в будинку свого брата вона виявила мертвою його 28-річну дружину. 

Як повідомляє відділ комунікації обласної поліції, на місце події виїжджала слідчо-оперативна група, керівництво Головного управління Національної поліції в області.

- На тілі жінки були наявні ознаки насильницької смерті. Обстеживши територію господарства, поліцейські виявили на присадибній ділянці мертвим 39-річного чоловіка загиблої. За попередніми даними, він вчинив самогубство, підірвавши себе вибуховим пристроєм, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що за наявною інформацією, подружжя перебувало в процесі розлучення. Незадовго до події чоловік зателефонував до своєї сестри та попросив прийти до нього додому і забрати його малолітню доньку.

Наразі на місці продовжують працювати поліцейські місцевого відділу поліції, працівники Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, співробітники слідчого управління, експерти та кінологи. 

Причини й обставини події встановлюються.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео