У аварію на Тернопільщині потрапив неповнолітній скутерист (фото)

2206WhatsApp Image 2021-06-22 at 14.26.00

Сімнадцятирічний житель Тернопільщини потрапив у дорожньо-транспорту пригоду Аварія трапилася 21 червня близько 14:00. Юнак, керуючи скутером Yamaha, та здійснюючи маневр повороту ліворуч, виїхав на смугу зустрічного руху. Як результат, він врізався у попутний автомобіль марки Geely.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що у той момент, як скутерист повертав, кермувальник автомобіля також почав здійснювати випередження мототранспорту. Хто з водіїв порушив ПДР - встановить слідство, пише dosie102.te.ua.

У результаті ДТП водія скутера та його однолітка-пасажира госпіталізували в дитячу лікарню. Даний факт внесений в ЄРДР згідно із статтею 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці нагадують, що при керуванні мопедом чи скутером водій повинен мати «техпаспорт» на мототранспорт, посвідчення водія і страховий поліс. У інакшому випадку він може отримати штраф та тимчасово позбутись мопеда.

Водій скутера, як і будь-якого іншого двоколісного транспортного засобу, повинен мати спеціальний шолом.

Пам'ятайте, що будь-який двоколісний мототранспорт становить підвищену небезпеку для кожного учасника дорожнього руху. Тому чітке знання пунктів ПДР, що стосуються мотоциклів і скутерів, допоможе точніше прогнозувати ситуацію на дорозі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео