Чортківський водоканал хоче придбати систему, завдяки якій можна буде зазирнути у старі труби (фото)

DSC_0161

Раніше для того, щоб зрозуміти, у якому стані водопровідні або каналізаційні мережі, їх потрібно було розкривати. Але технології розвиваються, тож зараз для обстеження застосовується відеоінспекція труб – простий і оперативний метод, який полегшує експлуатацію комунікацій.

Чортківський водоканал, йдучи у ногу з часом, звернувся до представників компанії «Imest-Plus» із проханням продемонструвати роботу системи відеоінспекції труб, маючи на меті у близькому майбутньому придбати її.

За допомогою даного методу з’являється можливість оцінити стан внутрішньої поверхні каналізаційних та водопровідних труб, досліджувати і діагностувати недоступні місця засмічень, тріщин або проломів. 

Обстеження мереж проводиться за допомогою професійних відеодіагностичних комплексів. Відеокамера на гнучкому кабелі вводиться у трубопровід на потрібну довжину. Одержуване зображення передається на монітор у руках оператора, котрий відразу може аналізувати стан мережі або ж записувати відео на носій для складання повноцінного звіту. 

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео