У Тернополі нагородили найактивнішу молодь зі всієї області (фото)

204567170_3464846256952268_85115224057877401_n

У Тернополі сьогодні, 25 червня, відбувся обласний молодіжний форум «Активна молодь», покликаний покращити партнерські відносини між державними органами влади та активною молоддю області.

Участь у заході взяли представники територіальних громад області, члени молодіжних громадських організацій та органів студентського і учнівського самоврядування.

Україна починається з кожного. Але саме молодь є носієм тих рішучих змін, які формують майбутнє цілої держави. І сьогодні я щиро радий бачити у цьому залі стільки цілеспрямованих молодих людей. Людей, які, наперекір суспільній думці, відстоюють свої позиції та не миряться із несправедливістю, у вітальному слові зазначив заступник голови Тернопільської ОДА Віктор Устенко.

За активну громадянську позицію, вірність ідеалам молодих українців, вагомий особистий внесок у розвиток державотворчих процесів та з нагоди Дня молоді Віктор Устенко вручив найактивнішій молоді Тернопільщини. Серед нагороджених 69 осіб з територіальних громад області, лідери молодіжних громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядування.

Після нагородження найактивнішу молодь області чекали виступи спікерів та презентація кращих практик молодіжної роботи, а саме:

  • Максим Черкашин розповідав «Чому важливо працювати з молоддю»;
  • Оксана Качурівська вела розмову про «Гранти, як джерело фінансування молодіжних проектів»;
  • Василь-Яків Капустинський підіймав тему «Підготовки та реалізації Всеукраїнських молодіжних проектів на прикладі теренової гри «Гурби – Антонівці»;
  • Іван Омелян говорив про «Механізми розвитку лідерства в молодіжних об’єднаннях».

Фото ТОДА

Вибір читачів за тиждень

Відео