Юля Вітюк

Чайківський дотримав слова: з соцеконому виділили кошти на заміну підлоги в спортзалі Козівської школи (відео)

IMG_5554

У Козівську громаду з робочим візитом завітав народний депутат України Іван Чайківський. Він відвідав Козівську школу №2, у якій за кошти соцеконому, за його ініціативи, замінять підлогу у спортзалі. Сьогодні  через жахливий стан покриття дітям там займатись некомфортно та навіть небезпечно.

– Сергій Добалюк, голова Козівської громади, наполягав на тому, щоби в цю школу були виділені кошти з соцеконому, щоб відновити цей спортивний зал. Сьогодні на рахунку громади є кошти з соцеконому та виділені кошти з місцевого бюджету, – розповідає Іван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»).

Ми приїжджали весною в спортзал, бачили проблему, що потрібно замінити підлогу. Іван Адамович перерахував нам кошти з соцеконому. Ми зробили проектно-кошторисну документацію, в вівторок буде проведений тендер, говорить Сергій Добалюк, голова Козівської громади (команда Чайківського «За майбутнє»).

Реконструкція підлоги дозволить учням безпечно займатись спортом та покращувати рівень фізичної культури у цій школі, переконаний Володимир Гач.

Для того, щоб діти займалися спортом, фізкультурою, повинні бути нормальні умови, має бути безпечно, комфортно, тоді буде і успіх в спорті, буде результат не тільки в фізичній культурі, а й у навчанні, адже виробляються лідерські якості в дітей, наголошує Володимир Гач, депутат Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

Відвідуючи громади, народний депутат Іван Чайківський проводить прийоми громадян. Цього разу він зустрівся з мешканцями Козівської та Козлівської громад.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео