У Чортківській лікарні – перші кадрові призначення у керівництві

DSC_0496

Сьогодні, 1 липня, міський голова Чорткова Володимир Шматько представив завідувачам відділень та старшим медичним сестрам Чортківської міської центральної лікарні нового заступника головного лікаря. Ним став Ростислав Шульський. 

Він передусім відповідатиме за співпрацю із Національною службою здоров’я України та за отримання більшої кількості медичних пакетів на надання медичної допомоги у Чортківській лікарні. Це дозволить установі заробляти більше коштів, підвищити заробітні плати медичних працівників, закупляти сучасне обладнання тощо.

Нагадаємо, в основу медичної реформи закладений принцип «гроші йдуть за пацієнтом» – люди самі обирають медичний заклад та лікаря для обслуговування, а держава сплачує за надані послуги. Тепер розпочинається справжня боротьба між лікарнями та лікарями, адже ті медичні установи та працівники, до яких звертатиметься більше людей – отримуватимуть більше грошей від Національної служби здоров’я України.  В цьому і полягають сучасні проблеми Чортківської лікарні…

[caption id=«attachment_354128» align=«aligncenter» width=«1024»] ????????????????????????????????????[/caption]

Протягом минулого року лікарі Чортківської лікарні не звітували перед НСЗУ відповідно до вимог, які вони виставляли. Через це вже цього року на утримання нашої головної медичної установи Національна служба здоров’я виділила значно менше коштів, аніж це було у попередніх роках.  Тому наразі у Чортківській міській центральній лікарні дуже складна ситуація із фінансуванням, яку слід виправляти якомога швидше.

– Сподіваюсь, що новопризначеному заступнику головного лікаря Ростиславу Шульському вдасться вас об’єднати задля досягнення спільної мети. Він молодий, він, можливо, не знає всього, що знаєте ви, але у нього є шалене бажання вчитись і повернути Чортківській лікарні славну історію. Тому прошу прийняти Ростислава у колектив як колегу-керівника та спільно почати працювати! – зауважив міський голова Чорткова Володимир Шматько. 

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео