Віра Олександрович

На Тернопільщині виготовляли фальсифікат, яким торгували в кількох сусідніх областях (фото)

Основне

Учасники організованої злочинної групи, яка виготовляла фальсифіковані алкогольні напої, видаючи їх за вироби відомих марок, постануть перед судом на Тернопільщині.

Про це повідомили у Головному управлінні Державної фіскальної служби (ДФС) у Тернопільській області сьогодні, 2 липня.

- Наші слідчі під процесуальним керівництвом співробітників Тернопільської обласної прокуратури завершили розслідування кримінального провадження щодо організованої злочинної групи, яка виготовляла та реалізовувала фальсифікат із використанням підроблених марок акцизного податку, - кажуть у податковій міліції.

Фальсифікат під виглядом горілки і коньяку різних марок розливали у скляну тару із використанням підроблених марок акцизного податку і продавали на території Тернопільської та ряду інших областей.

- Усього в членів організованої групи вилучили близько 2 тисяч літрів спирту, понад 1,2 тис. пляшок незаконно виготовлених алкогольних напоїв, майже тисячу підроблених марок акцизного податку, а також значну кількість порожньої тари, корків та етикеток, обладнання для незаконного виготовлення алкогольних напоїв, - перелічують у податковій. - На вказані товарно-матеріальні цінності відразу наклали арешт.

За результатами досудового розслідування трьом особам повідомили про підозру у незаконному виготовленні алкогольних напоїв, зберіганні з метою збуту, транспортуванні з цією метою і збуті незаконно виготовлених алкогольних напоїв, вчиненими у складі організованої групи.

- Організатору, крім того, повідомили про підозру у придбанні, зберіганні та використанні при продажу незаконно виготовлених підакцизних товарів підроблених марок акцизного податку, - уточнюють податкові міліціонери.

Кримінальне провадження вже направили до суду з обвинувальним актом. Варто зауважити, що це – не перша подібна справа на Тернопільщині. У деяких із них винні вже отримали вирок суду.

До слова, коли зловмисників впіймали, «Терен» писав про це докладно.

Фото надані Головним управлінням ДФС у Тернопільській області         

Вибір читачів за тиждень

Відео