Орест Сарматський

Названо категорії населення, які зможуть викупити земельні ділянки (Агроновини)

0301 (Copy)

Крім надання права продати землю, важливою частиною реформи є можливість громадян, які користуються землею, викупити її. 

Які ж категорії населення зможуть викупити землі? 

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко, пише agronews.ua.

Згідно із законодавством, викупити землю можуть громадяни України, яким належить право:

-постійного користування;

-право довічного успадкованого володіння земельними ділянками державної і комунальної власності, призначеними для ведення фермерського господарства;

- орендарі земельних ділянок, які набули право оренди переоформленням права постійного користування земельних ділянок до 2010 року.

Ці громадяни можуть викупити ділянки з розстрочкою до 10 років. Ціна землі буде дорівнювати нормативній грошовій оцінці, без проведення земельних торгів.

У разі купівлі ділянки з розстроченням, право власності переходить до покупця після сплати першого платежу.

Найвідоміший бренд взуття використовує шкіру з ананасу

Нещодавно Nike повернув Free Run Trail за допомогою ананаса. 

Сім’я ананасових кросівок зростає завдяки використанню,власне, фруктів. 

У новій упаковці Nike “Happy Pineapple” присутній Piatex, альтернатива натуральній шкірі, виготовлена із ананасового волокна. Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

Piatex – це дуже стійкий матеріал, який з’являється на Air Max 95, Air Max 90 та двох різних версіях Air Zoom-Type та Air Force 1. Коркові устілки також використовуються в кожному кросівку для більш стійкого зношування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео