Віра Олександрович

Які наряди обрали на свято «Випускник-2021» діти відомих тернополян (фото)

Основне

Вишукані і дуже об’ємні сукні, класичні костюми, скромні коктейльні плаття і вишиванки. Різноманітні наряди обрали для себе на свято «Випускник-2021» діти відомих тернополян.

Зауважимо, на традиційну ходу випускників Тернополем 11-класники переважно вдягали щось одне, а вже на вечірку у ресторані – кардинально інше. Таку моду молодь у нашому місті підтримує вже кілька років поспіль. І що цікаво, судячи із фото та відео, що «гуляють» соціальними мережами, чимало дівчат для вечірки обирали брючні костюми. 

Так, до речі, вчинила і цьогорічна «золота» медалістка із Тернопільської школи №7 Владислава Хомінець - донька депутата Тернопільської обласної ради від партії «За майбутнє» Василя Хомінця (у минулому – голови облради). 

- Радіємо сьогодні разом із Владиславою і пишаємось її здобутками! – написав у фейсбуці Василь Хомінець. - Донька - самостійна і наполеглива, розуміє для чого потрібні знання і докладає зусиль, щоб мати результат. Навчалася у школі з поглибленим вивченням іноземних мов, тож хоче вдосконалюватися у цьому напрямку. Віримо, що все вдасться!"

Донька тернопільського адвоката Михайла Лисюка також мала два наряди, але це були сукні, причому дуже різного стилю.

- Доця, як ти швидко виросла... - написав у фейсбуці схвильований батько.

У якій сукні під час «випускної» вечірки була донька депутата Тернопільської районної ради від партії «За майбутнє» Ігоря Качмарського – Оксана, невідомо, адже батько оприлюднив лише фото, зроблене після урочистостей у драмтеатрі. 

У дописі батько був лаконічним: «Маємо випускницю…»

Колишній голова обласної держадміністрації, а нині – керівник фракції ПП «Європейська Солідарність» в Тернопільській обласній раді Степан Барна також багато про випускний не писав, а лише виставив у соціальні мережі кілька фото зі своєю єдиною донькою – Софією.

У дівчини, до слова, було дуже закрите, але оригінальне плаття кольору беж. Такі скромні наряди цьогоріч обирали нечасто. Дуже багато суконь під час ходи містом більше нагадували весільні або бальні наряди.

Інша Софія - донька української письменниці, ілюстраторки, кандидата філологічних наук Ганни Осадко одягнула у свято класичну блакитну сукню із розрізом на спідниці. 

Натомість донька доктора наук, доцента Марини Орап брала участь у конкурсі вишиваних нарядів і отримала премію за дуже красиву авторську сорочку. Зауважимо, вишивала її мама власноруч, про що й написала у соціальних мережах.

Натомість під час урочистостей випускниця Тернопільської спеціалізованої школи №3 була у пишній чорній сукні.

Були серед нащадків відомих тернополян і абсолютні оригінали. Наприклад, донька Ярослава Колодія - Марічка вирішила на святкування… взагалі не йти. І це, попри те, що її батько – директор «ТЕРКО АВТО ІНТЕРНЕШНЛ». Гадаємо, сукня там точно була і навіть не одна.

«Яка сукня? Який випускний? Я їду на курінний пластовий табір - ЦЕ для мене важливо!», - сказала моя донька-медалістка, вкотре вразивши усвідомленням себе, своїх відповідальностей і розумінням того, що справжнє для неї. Дякую Господу, що послав її нам, і пишаюся неймовірно», - написала Вікторія Колодій, власниця і керівник ТМ «Коза Дереза», малого підприємства, що спеціалізується на виробництві сувенірів, іграшок, аксесуарів та предметів декору в етнічному стилі, а також – на пошитті легкого і верхнього одягу.

Із вибором одягу для хлопців батькам, вочевидь, традиційно було набагато легше. Адже більшість випускників обирала костюми, хоча й доволі оригінального, нині модного крою – із укороченими дуже вузькими штанами. Наприклад, син Світлани Шуляр засновниці і директора Sky Body виглядав як справжня модель. 

«Моя гордість», - так підписала фото із сином Світлана Шуляр і додала: «P. S. Початок нового старту».

Прикметно, що Влад (племінник депутата міської ради Івана Сороколітаприм.) – цьогорічний медаліст Тернопільської школи №7. Тому не дивно, що у нього є фото із Владиславою Хомінець.

Пишається своїм сином-випускником і лікарка-гінекологиня Лілія Левенець. У фейсбуці вона зауважила, що почувається щасливою.

«Наш Випускник-2021. Наша гордість, надія, віра і велика любов, - написала вона. - Бажаємо здоров‘я, успіху, здійснення мрій, задумів, планів і бажань у дорослому житті. Ми поряд. Завжди…»

Власниця одного із перукарських салонів Надія Романець також похизувалася фото із двома випускниками. Щоправда, не вказала у дописі їхніх імен: «Пишаюся Вами, мої найдорожчі випускники! Щасливої долі, здійснення мрій і задумів…».

Похвалилася своїм випускником також Оксана Чмиленко - Засновниця у Творча майстерня «Палітра тепла», яка нині працює у Тернопільському обласному методичному центрі народної творчості. Звісно ж, якби у неї була донька, то дівчина точно б дефілювала у капелюшку чи горжетці

Наймолодший син тернопільської журналістки Олени Мудрої – Денис обрав на свято «Випускник-2021» вишивану сорочку.

До слова, таку фотозону для випускників цьогоріч облаштували у Тернопільській школі №4. Окрім того, учні мали традиційні пов’язки із написом «Випускник-2021». Такі «прикраси» під час ходи мали 11-класники багатьох міських шкіл.

Син Ігоря Сопеля Ігор закінчував школу не в Тернополі. Втім, ми вирішили додати його до вибірки через посаду батька - заступника голови Тернопільської обласної ради (у минулому – голова обласної держадміністраціїприм.). Юнак був у темному класичному костюмі-трійці у смужку. Білу сорочку прикрашав метелик.

Чимало фото і відео зі святкування сина також оприлюднила мама Ігоря – Ольга Сопель. Нагадаємо, вона - директор структурного підрозділу Товариства з обмеженою відповідальністю «Агробізнес». Депутатка у Хоростківській ОТГ, керівник громадської організації «Батьківська допомога». Саме їй приписують дружбу із Оленою Кравець і особисте знайомство з учасниками «Кварталу-95».

До речі, у тому, що Парад випускників у Тернополі схожий на показ мод, можна пересвідчитися ТУТ.

Фото зі сторінок героїв публікації у соціальних мережах

Вибір читачів за тиждень

Відео