Оксана Бучко

Справа щодо стрілянини в дітей на стадіоні тернопільської школи дійшла до суду

123.-jpg

Госпіталізацією двох дітей завершилося катання на санках на території стадіону тернопільської школи №27 у січні 2021 року. На даний час справу передали до Тернопільського міськрайонного суду.

На обвинуваченого склали акт у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч.4 ст.296 (хуліганство), повідомляє пресслужба Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області.

За версією слідства, 21 січня 2021 року підозрюваний, грубо порушуючи громадський порядок, що супроводжується особливою зухвалістю, здійснив із власної квартири постріл в малолітніх дітей, які знаходились на спортивному стадіоні однієї із тернопільських шкіл. Чоловік використовував вогнепальну зброю. У результаті таких протиправних дій двоє потерпілих отримали тілесні ушкодження у вигляді вогнепальних поранень. Один із хлопців – 42 поранення від осколків.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна буде здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №607/11790/21.

Фото tp.npu.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео