Віра Олександрович

Із улюбленою лікаркою у Тернополі прощатимуться два дні

86EAB543-CF9C-484B-A330-5AA45EE81623

Панахида за Іреною Куценко відбудеться у Тернополі, на вул. Микулинецькій, сьогодні, 16 липня.

Усіх, хто хоче приєднатися до молитви за лікарку Тернопільського обласного перинатального центру «Мати і дитина» чекатимуть у Домі печалі о 19:00. Похорон відбудеться завтра, 17 липня, на Микулинецькому кладовищі, написав на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» брат померлої Андрій Куценко.

У дописі, зокрема, йдеться (цитуємо): «Дорогі рідні і близькі, друзі та колеги! Сьогодні (15 липня – прим.), після тривалої і нерівної боротьби з важкою хворобою, залишила цей Світ моя дорога сестричка Ірена Куценко…».

На сторінці Ірени Куценко у соціальній мережі «Фейсбук» - сотні людей висловлюють співчуття. Дехто подає дуже теплі спомини про жінку. Наприклад, Tanya Stavinska написала: «Коли дізналася про вагітність, одразу ж пішла на УЗД. Тоді Ірена Куценко подивилася і сказала слова, які я ніколи не забуду: «Ось ця маленька булічка і є ваш малюк». Вона завжди називала мене сонцем, а сонцем, на кожному прийомі, ставала для мене. Завжди привітна, завждиусміхнена, така молода і сучасна, без упереджень і надмірності. Вона завжди мала що сказати, що запитати іякщо треба, заспокоїти так, як, справді, близька людина. Унас було багато розмов, вона завжди ділилася своїм досвідом і робила це так щиро.... Боже, я досі не можу повірити в те, що сталося. Спочивайте з Богом, Ірена Вікторівна, нехай на небі Вам буде добре».

У Нелі Гладунець – інші слова, але також – теплі: «Неможливо в це повірити Пішла із життя Ірена Куценко — молода мама, надзвичайно прекрасний лікар Хороша жінка, яка завжди знаходила слова підтримки Не просто лікар, а і хороша подруга… Нехай земля буде пухом. Назавжди в моєму серці тільки усміхнена та щира. Я так Вас любила. Не лише як лікаря. Не можу повірити…».

До слова, Ірена Куценко – донька Віктора Куценкабагаторічного головного лікаря Тернопільського обласного перинатального центру «Мати і дитина». Він раптово пішов із життя у грудні 2019 р, а їй у серпні мало б виповнитися лише 33 роки.

Фото зі сторінки Андрій Куценко у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео