Володимир Труш у Чорткові перевірив ремонт лікарні та будівництво спорткомплексу

DSC_0762

У Чорткові з робочим візитом побував голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш. Очільник області проінспектував стан капітального ремонту приймально-діагностичного відділення Чортківської центральної міської лікарні, хід будівництва багатофункціонального спортивного майданчика у школі №7  та оглянув перший пункт масової вакцинації від COVID-19.

[caption id=«attachment_356726» align=«alignnone» width=«1024»] Зважаючи на те, що Чортківська лікарня належатиме до лікарень інтенсивного лікування другого рівня, будуть збережені вузькопрофільні відділення, а приймальне відділення надаватиме кваліфіковану та комплексну допомогу хворим. Модернізація відділення включатиме збільшення площі більш ніж на 100 метрів квадратних, капітальний ремонт будівлі та оснащення сучасним спеціалізованим обладнанням.[/caption]

Вартість реконструкції приймально-діагностичного відділення лікарні, згідно з результатами тендеру, становить 9 мільйонів гривень. Левова частина – 5 мільйонів гривень – кошти соціально-економічного розвитку, котрі вдалось залучити завдяки сприянню народного депутата України Володимира Гевка.

[caption id=«attachment_356727» align=«alignnone» width=«1024»] Також зовсім скоро на території Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 з’явиться сучасний мультифункціональний спортивний майданчик. Підготовчі роботи з будівництва комплексу вже тривають.[/caption]

Загальна вартість майданчика становитиме 7 мільйонів 578 тисяч гривень. Варто зазначити, що 60% від цієї суми – кошти, Державного  фонду регіонального розвитку, а 40% – бюджету Чортківської громади. Згідно з проектом, багатофункціональний спортивний майданчик складатиметься із поля для гри в мініфутбол (40х20), поля для баскетболу, тенісу та волейболу (24х14), вуличних тренажерів та бігової доріжки.

Голова Тернопільської ОДА оглянув перший пункт масової вакцинації від COVID-19, котрий нещодавно запрацював у Чортківському медичному фаховому коледжі. Директор коледжу Любомир Білик продемонстрував, як облаштовані кабінети для огляду перед щепленням та, власне, кімната для вакцинації. Нагадаємо, що 17 та 18 липня в Чорткові всім охочим робитимуть щеплення від COVID-19 вакциною Pfizer з 9.00 до 16.00. При собі потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код і мобільний телефон.

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео