Віра Олександрович

Розглядати петицію про дороги Борщівщини у Тернополі не захотіли

Зала

Трансляція із конференцзали, що на вул. Грушевського, 8, сьогодні, 21 липня, тривала якихось 15 хвилин.

Коли із другої спроби зареєструвати депутатів Тернопільської облради на 4-му пленарному засіданні 2-ї сесії на табло з’явилася скромна цифра 25, голова найвищого представницького органу краю Михайло Головко вирішив… попросити вибачення у тих, хто все-таки приїхав.

- 25 «за», - констатує він. – Враховуючи те, що немає кворуму, відповідно – ми не можемо провести засідання сесії, скликане з приводу петиції. Навіть не відкриваючи засідання, я оголошую про перерву. Про дату наступного засідання ми домовимося із представниками фракцій. Дякую всім, вибачайте…

Нагадаємо, розпорядження «Про проведення 4-го пленарного засідання 2-ї сесії Тернопільської обласної ради» оприлюднили ще 9 липня . Основним питанням там мав стати розгляд електронної петиції під назвою «Капітальний ремонт доріг Борщівщини». Адже вона була розміщена на офіційному веб-сайті обласної ради 15 квітня 2021 року і набрала необхідних 500 підписів.

До слова, прощаючись Михайло Головко зауважив, що тепер депутати, швидше за все, зустрінуться аж у середині серпня. До того часу, за його словами, вже мають бути готовими зміни до бюджету-2021 та інші важливі питання. 

Фото з трансляції сесійного засідання на сайті Тернопільської обласної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео