У Козівській громаді обрали нових керівників комунальних закладів освіти

вапрвевк

Протягом 12-15 липня у відділі освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради відбулися засідання комісій з конкурсного відбору на посади керівників комунальних закладів освіти Козівської громади.

За результатами конкурсу на посаду керівника Плотичанського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст. було обрано Лесю Крайник, на посаду керівника Теофіпільського ЗЗСО І-ІІІ ст. - Лесю Дрожджак. У відборі на посаду директора Козівського ЗЗСО ІІ-ІІІ ст. «Українська гімназія ім. Володимира Ґерети» переміг Михайло Грубий. Керівником Конюхівського ЗЗСО І-ІІІ ст. конкурсна комісія обрала Володимира Федора, а у відборі на посаду директора Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. перемогла Оксана Дашкевич.

Відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу освіти Козівської селищної ради, затвердженого рішенням ІІІ сесії Козівської селищної ради VIII скликання від 23 береня №253, всі переможці конкурсу повинні пройти погодження на сесії Козівської селищної ради, - повідомляє  Козівська ОТГ.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео