В Тернополі чоловік випав з балкону

e86fa887c7c5997508d9305a7b9bb3da.jpg_760x400
У вівторок 20 липня правоохоронці Тернопільщини на території міста та області зареєстрували три нещасних випадки. Їх причину встановлять у ході розслідування.
У Тернополі на вулиці Тарнавського із балкону квартири випав чоловік. Нещастя трапилося близько 7 ранку. На місце події виїжджала поліція та бригада екстреної меддопомоги. За попередньою інформацією, він випав через власну необережність. Від отриманих травм чоловік, 1951 року народження, помер, пише Досьє 102.
В Дністрі, що проходить повз село Горошова Чортківського району, місцеві мешканці виявили тіло чоловіка. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що загиблий - житель Чернівецької області, 1999 року народження. Хлопець ще 18 липня разом з друзями пішов купатися в селі Ржавинці Заставнівського району і втопився.
Течія віднесла чернівчанина на територію Тернопільської області. При попередньому огляді, слідів насильницької смерті на тілі експерт не виявив.
На Чортківщині о 16:40 на лінію «102» надійшло повідомлення від лікаря про те, що в одному із сіл району жінка впала з висоти власного зросту і вдарилася головою об пеньок. Дане падіння виявилося для неї летальним. Вона загинула ще до приїзду медиків. За словами лікаря, потерпіла хворіла і мала групу по інвалідності.
Остаточну причину смерті кожного встановить судово-медична експертиза. Усі три факти внесені в ЄРДР згідно із статтею 115 Кримінального кодексу України з поміткою «нещасний випадок». Триває слідство.
Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео