Олеся Поліщук

Тернопільська обласна рада оголосила конкурс на посаду директора драмтеатру

image_5aa587f66202a5.93036760

Тернопільська обласна рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора театру - художнього керівника Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка.

Оголошення про це розміщено на сайті ради.

Вимоги до кандидатів на посаду: громадянство України, вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Документи для участі в конкурсі слід надсилати на поштову (вул. М. Грушевського, 8, каб. 647, м. Тернопіль, 46021) та електронну (ovm@reg-adm.gov.te.ua) адреси

Тернопільської обласної ради у встановлений строк. Довідки за телефоном: 258607.

Для проведення конкурсу буде створено конкурсну комісію, яка складається з дев’яти осіб: три кандидатури від членів трудового колективу; три кандидатури від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування; три кандидатури від органу управління.

Конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Рішення вважається прийнятим, якщо за нього на засіданні конкурсної комісії проголосувала більшість від затвердженого складу конкурсної комісії.

У разі відхилення всіх кандидатів конкурсна комісія проводить повторний конкурс.

Нагадаємо, що з 2016 року театр очолює Борис Репка.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео