У селі на Тернопільщині з ініціативи громадських активістів буде «Парк Гідності»

11

5 серпня в будинку культури села Максимівка Збаразької громади відбулося обговорення ідей щодо облаштування «Парку Гідності».

Організаторм зустрічі була  Громадська організація  «Максимівська ініціатива».

Разом із представниками Збаразької міської ради громадські активісти обговорили ряд питань стосовно перспективи облаштування «Парку Гідності».

Зокрема, тут хочуть облаштувати дитячий майданчик, встановити тренажери, розмістити криту сцену для концертів, поставити стіл для гри в шахи, посадити клумби та облаштувати доріжки для прогулянок.

Особливістю парку актив села бачить спортивний майданчик з універсальним покриттям, яке підійде для гри в теніс, у волейбол та для інших видів спорту. Окрім цього, говорили про участь громадської організації та міської ради  у грантових проєктах для залучення коштів, необхідних для реалізації цього амбітного проєкту.

Рішення про створення «Парку Гідності» на вулиці Шевченка у селі Максимівка було прийнято на сесії Збаразької міської ради 19 липня. Облаштувати місце вшанування героїв Небесної Сотні та Героїв Україні планують на площі приблизно о,35 гектара.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео