Дарія Шевченко

Поліцейські затримали тернополянина, який підняв руку на свого батька

затримання-1

У вихідні дні гвардійці 2 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України, які несуть службу з охорони громадського порядку у місті Тернополі, затримали тернополянина. До спільного автопатруля надійшло повідомлення про домашнє насильство на вулиці Петлюри.

Містянин заявив на свого сина. За його словами, чоловік застосовував фізичну силу, моральне насильство проти нього. Поліцейські спільно з військовослужбовцями Нацгвардії оперативно прибули на місце події. Кривдника затримали і доставили в Тернопільський відділ поліції. Про це повідомляє прессекретар Національної Гвардії України Аліна Новікова.

Також на вулиці Карпенка-Карого невідомий виніс з магазину «23/7» продукти харчування. Ймовірного злочинця знайшли по гарячих слідах. Чоловіка затримали та передали поліцейським.

Інцидент трапився і на вулиці Збаразька, де правоохоронцями була помічена підозріла група осіб. Під час поверхневого обшуку у них знайшли поліетиленові пакети з невідомою речовиною. Ймовірні наркотики вилучили, а чоловіків передали правоохоронцям. Обставини події встановлюють.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео