Місто на Тернопільщині відвідав президент українсько-китайської торгової асоціації

DSC_0280

У четвер, 12 серпня, до Чорткова у рамках співпраці завітали президент українсько-китайської торгової асоціації Чень Чжунфен та його помічник Хуан Ханьцзє.

DSC_0273
DSC_0273

DSC_0275
DSC_0275

Як зауважили закордонні партнери, до них останнім часом зверталось багато китайських інвесторів, зацікавлених у розвитку торговельних та інвестиційних відносин між західними областями України та Китаєм. Відтак вони знаходяться у пошуках надійних партнерів, у тому числі зацікавлені у поглибленні співпраці із Чортківською громадою, оскільки вбачають у ній перспективи.

Керівництво Чортківської громади презентувало гостям інвестиційний потенціал громади, розповіли про найбільші діючі підприємства. Особливо зацікавив китайських партнерів індустріальний парк «Chortkiv-West» (87 га), над яким місцева влада працює вже понад три роки. Уже виготовлено та затверджено детальний план території і концепцію індустріального парку, виготовлено частину проектно-кошторисних документацій на підведення водяних, каналізаційних, газових та електричних мереж. А нещодавно Міністерство економіки України включило «Chortkiv-West» до національного реєстру індустріальних парків. До слова, він єдиний на Тернопільщині.

DSC_0283
DSC_0283

Після тривалих перемовин обидві сторони домовились про подальшу співпрацю задля розвитку Чортківської громади. Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео