У Чорткові підприємство, яке вивозить сміття, отримало нового керівника (фото)

236283170_2941873106073060_6550349275218913328_n

Реагуючи на ситуацію із незадовільним та невчасним вивезенням сміття у Чорткові, зважаючи на численні зауваження у соціальних мережах на неякісну роботу КП «Чортківський комбінат комунальних підприємств», мер Чорткова прийняв рішення про зміну керівництва.

Новим керівником підприємства став Микола Романович Шевчишин. Раніше він працював інженером з транспорту на Марилівському спиртовому заводі.

Завдання на найближчих півроку для Миколи Шевчишина:

  • всі приватні сектори міста повинні перейти на індивідуальні сміттєві баки;
  • вирішити проблему із вивезенням негабаритного сміття (відходи з городів, садів, будматеріалів тощо);
  • кожен багатоквартирний будинок повинен мати власний обладнаний сміттєвий майданчик на території внутрішнього двору; жодних загальних баків вздовж дороги не повинно бути, адже туди викидають сміття жителі навколишніх сіл та громад;
  • виявлення домогосподарств та приватних підприємців, котрі не мають договорів на вивезення сміття; підготовка та подання судових позовів на абонентів, котрі мають велику заборгованість;
  • розробити систему вивезення сміття із сіл громади, займатись пошуками приватної компанії, котра могла б надавати послуги з вивезення ТПВ (щоб сміття із сіл у жодному разі не вивозили на полігон Чорткова).

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео