Віра Олександрович

Майже 300 бойових набоїв зберігали у тайнику на Тернопільщині (фото)

Основне

Співробітники управління Служби Безпеки України (СБУ) на Тернопільщині виявили схрон із боєприпасами. Що цікаво, вони могли потрапити на Зборівщину із зони ООС.

Як повідомили у Секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в області, зі схованки вилучили понад 270 набоїв калібру 7,62 мм.

11
11

- Тайник був облаштований під землею, поруч із покинутим будинком на околиці одного із селищ, що поблизу Зборова, - кажуть спецпризначенці. - Виявлені боєприпаси направили на експертизу.

У межах кримінального провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України – «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності осіб, причетних до нього. Працівники СБУ також перевіряють інформацію щодо нелегального переправлення боєприпасів з району проведення операції Об’єднаних сил (ООС).

До речі, заходи з виявлення і вилучення засобів ураження проводили співробітники Управління СБУ в області у взаємодії з підрозділами Національної поліції і за процесуального керівництва прокуратури.

Фото надане Сектором вза

22
22

ємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео