Олеся Поліщук

На Тернопільщині провели навчання для дружин священників

IMG_1375

У Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулися дні духовної віднови для дружин священників Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

- Участь у першому турі духовних наук-реколекцій взяло більше шістдесяти добродійок, - повідомили у пресслужбі архиєпархії. - Духовні науки виголошував багаторічний реколектант, місіонер та духівник о. Василь Іванів, ЧНІ.

Під час зустрічей учасниці на прикладі Святого Письма роздумували над тим, якою повинна бути справжня християнська любов, як навчитися спілкуванню мовою любові.

IMG_1435
IMG_1435

Душпастир ділився цікавими свідченнями зі свого життя. Особливо корисними були духовні вправи, під час яких кожен для себе в тиші відповідав на важливі запитання. Особливою подією реколекцій стала зустріч їмостей з митрополитом Василієм Семенюком.

232196052
232196052

Архієрей привітав всіх учасниць, поблагословив на щасливе перебування у святому місці, також доручив учасницям створення спільнот дружин священників у межах деканатів, які б допомагали у служінні душпастирям. Окрім цього програма реколекцій передбачала спільну участь у Святій Літургії, молитву на вервиці та інші духовні практики. Кожен мав час для особистих роздумів та приватної молитви. Фото Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ

Вибір читачів за тиждень

Відео