Олеся Поліщук

Патрульні Тернополя тимчасово забрали від батька сина, який проживав в жахливих умовах (фото)

239055639_1481470002222031_6995066303237798750_n

Патрульні, спільно із представниками соціальної служби та служби у справах дітей, тимчасово вилучили у батька сина, який проживав у неналежних умовах.

Вчора, 16 серпня, інспектори відділу зв'язків із громадськістю у складі мобільної бригади, здійснили черговий рейд у сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах. Відвідавши одну з таких сімей, що на вулиці 15 Квітня, вони побачили жахливі антисанітарні умови, в яких проживала малолітня дитина.

- Брудний посуд, одяг та підлога, голодний хлопчик, а поряд — батько з ознаками алкогольного сп'яніння, який доказував поліцейським, що син живе в належних умовах та в достатку, - йдеться у повідомленні Патрульної поліції Тернопільської області. - У 11-річного хлопчика є вади слуху: він погано чує та говорить. Та навіть попри це, він розповів поліцейським про те, що у квартирі часто відбуваються застілля, приходять чужі люди, які шумлять, вживають алкоголь та курять. 

Pasted into Патрульні Тернополя тимчасово забрали від батька сина, який проживав в жахливих умовах (фото)
Pasted into Патрульні Тернополя тимчасово забрали від батька сина, який проживав в жахливих умовах (фото)

Також дитина повідомила поліцейським, що не їла уже 2 дні, а вчора зранку випила лиш «залишки солодкої води».

- З огляду на з'ясовані обставини, поліцейські не могли далі залишити дитину за адресою проживання. Вони, разом із працівниками соціальних служб, оформили всі необхідні документи для негайного вилучення дитини із сім'ї, - повідомляють поліцейські Тернопільщини.

Наразі патрульні передали хлопчика до Тернопільського центру соціальної реабілітації дітей.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео