У Великих Гаях громади Тернопільського району змагалися за першість

14

У неділю, 15 серпня, на стадіоні у Великих Гаях відбулася спартакіада «Краща спортивна громада» Тернопільського району. Захід присвятили 30-й річниці Незалежності України.

16
16

- Метою змагань є залучення жителів району різного віку до занять фізичною культурою і спортом та впровадження здорового способу життя. Команди змагалися у волейболі, міні-футболі, у перетягуванні канату, у шашках, настільному тенісі, армспорті та в жіночих естафетах, - розповіли у Великогаївській громаді.

15
15

Розпочали із урочистої частини, під час якої учасників спартакіади привітали депутат районної ради, голова комісії з питань фізичної культури та спорту Марта Ковбасюк, голова обласного фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Георгій Гунтик та голова Великогаївської територіальної громади Олег Кохман.

12
12

Господарі змагань, команда Великогаївської громади здобули першість у змаганнях з перетягування канату, шашках та настільному тенісі. У змаганнях з волейболу - 3 місце, з армспорту – 4, у жіночій естафеті – 2. По завершенню змагань усі переможці були нагородженні грамотами, медалями та кубками від районного ФСТ «Колос» та відділу молоді та спорту Тернопільської РДА.

17
17

18
18

Фото прес-служби Велигогаївської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео