Оксана Бучко

Тернополяни можуть фінішувати у синьо-жовтій баталії на ексклюзивному забізі у Львові

237418882_4152302778140051_7563148543257711257_n

Тільки раз у рік до Дня прапора у Львові відбувається ексклюзивний забіг Color run. Після фінішу винятково між зацікавленими учасниками проводиться кольорова баталія фарбами холі жовтого і блакитного кольорів у спеціально відведеній зоні. Дистанція забігу - 5 км. Щоб взяти участь у різнобарвній товкотнечі, потрібно зареєструватися і добігти до фінішу.

Реєстрація на кольорову баталію ТУТ. Організатори також попереджають, що учасники баталії не можуть обкидати фарбами незацікавлених учасників та сторонніх людей чи виходити за межі відведеної для кидання зони. Подія відбудеться у суботу за будь-якої погоди, початок - о 8:45. Локація: вхід в Стрийський парк з вул. Самчука. Під звуки драйвової музики все розпочнеться з групової розминки з фаховим тренером. На старті забігу завжди є велика карта маршруту, де можна ознайомитися з усіма деталями траси. На львівському Runday бігають також іноземці - з Великобританії, США, Аргентини, Мексики, Уругваю, ЄС тощо. Усі, кому вистачить сил пробігти до фінішу, повинні підійти до волонтерів та зафіксувати у них свій результат у мобільному додатку Runday і взятипорядковий токен 1. Із цим токеном слід підійти до волонтера, який сканує QR коди, і повідомити йому номер токена і Runday ID. До прикладу, я 1-й, мій ID #1002793. Завдяки цьому можна побачити загальні результати забігу на сайті впродовж вихідних! Для всіх учасників на фініші є водичка та стаканчики. У холодну пору - гарячий чай, кава та какао.

Після фінішу проводять заминку, а також відкрите тренування: - з функціоналу; - стретчингу; - кросфіту; - або відновлювальної йоги. Активний ранок продовжують на спільному сніданку в найближчому ресторанчику. Бігуни спілкуються, знайомляться, діляться ідеями та досвідом один з одним. Бігати 5 км можна щосуботи на 9 локаціях у 8 містах України: Київ Львів Тернопіль Коломия Одеса Мапіуполь Краматорськ Сєвєродонецьк. Нагадаємо, у Тернополі до Дня незалежності можна пробігти 30 км навколо ставу або розділити їх на трьох з друзями. Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео