Віра Олександрович

Коли треба телефонувати на гарячу лінію СБУ, пояснили жителям Тернопільщини

СБУ

Бути пильними і звертати особливу увагу на питання безпеки під час святкування Дня Незалежності України попросили усіх жителів Тернопільщини в обласному управлінні Служби безпеки України (СБУ).

- Напередодні і під час урочистостей варто бути особливо пильним, - кажуть у Секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області. - Адже у цей період традиційно посилюється ворожа пропаганда, частішають інформаційні вкиди та фейки, зростає вірогідність диверсій, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні. 

Нагадаємо, СБУ системно протидіє цим проявам. Зокрема, в останні місяці у більшості регіонів країни спецпризначенці провели низку антитерористичних навчань і відпрацювали дії із захисту стратегічно важливих об’єктів

- В Управлінні СБУ в Тернопільській області працює спеціальна гаряча лінія, куди можуть звертатися громадяни, - нагадали усім. Номер телефону - (0352) 52-90-00, а також є відповідна електронна пошта: callcenter@ssu.gov.ua. Бажаємо усім гарного відпочинку і безпечного святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України!

Зауважимо, на гарячу лінію СБУ потрібно телефонувати у випадку, якщо ви: - маєте інформацію про наміри здійснення терористичної, диверсійної діяльності або інших протиправних дій; - помітили підозрілих осіб, які виявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей; - побачили підозрілі транспортні засоби чи безпілотні літальні апарати поблизу стратегічних об’єктів; - виявили підозрілі предмети чи засоби ураження у громадських місцях; - з інших питань. 

До речі, інформація, отримана через гарячу лінію СБУ, є конфіденційною і завжди ретельно перевіряється. 

Фото надане Сектором взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео