Віра Олександрович

Шахраї вирішили до свят добряче заробити на жителях Тернопільщини

Шахрай

В обласному центрі і кількох районах Тернопільщини почастішали спроби шахраїв злочинним шляхом заволодіти матеріальними цінностями і коштами суб’єктів підприємницької діяльності.

Про це заявили у Головному управлінні Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області. Нагадаємо, нещодавно попередив про подібне громадськість краю і міський голова Бережан Ростислав Бортник.

- Зловмисники телефонують посадовим особам суб’єктів господарювання з телефонних карток мережі стільникового зв’язку і, представляючись начальником Тернопільської державної податкової інспекції Володимиром Гузенковим чи його довіреними особами, вимагають готівку, - кажуть у податковій. – Гроші необхідні, начебто для залагодження так званих перевірок, надання матеріальної допомоги чи на якісь інші нагальні потреби.

Невстановлені особи телефонували із номерів телефону +38 098-387-96-78; +38 068-218-21-19. Гроші вони вимагали навіть для проведення заходів зі святкування і застіль тощо.

- Зазвичай такими діями займаються так звані «телефонні аферисти» та особи, що відбувають терміни ув’язнення, - нагадують у податковій. - Тому вкотре нагадуємо: службові особи Головного управління ДПС в області, його структурних та територіальних органів жодних вказівок збирати гроші від свого ім’я чи від ім’я довірених осіб не давали і давати не можуть. Тож наполегливо радимо бути пильними та обачними, не вірити сумнівним пропозиціям.

У зв’язку із вищевикладеним, у податковій попросили всіх небайдужих громадян і суб’єктів підприємницької діяльності Тернопільщини із будь-якою інформацією стосовно вищенаведених фактів звертатися до місцевих органів Національної поліції. Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео