У Настасові відзначили День Державного Прапора України

09

Підняттям синьо-жовтого стягу на понад тридцятиметрову висоту відзначили День Державного Прапора України у Настасові. Флагшток встановлений на території центральної садиби компанії «Агропродсервіс».

098
098

78
78

- Всіх з святом Державного Прапора, з святом відновлення Незалежності, Днем народження нашої країни. В цьому святі ми маємо черпати силу і мудрість, і маємо черпати віру. Віру в те, що ми спільними зусиллями збудуємо нашу прекрасну країну, якою будуть гордитися наші діти, наші онуки, наші правнуки, - привітав Андрій Баран, генеральний директор компанії «Агропродсервіс».

89
89

- Хочу подякувати компанії «Агропродсервіс» і принагідно привітати всіх працівників з завершенням жнив. Компанія «Агропродсервіс» є найбільшим платником податків в нашу Великоберезовицьку громаду. Дякуємо Андрію Степановичу і кожному працівнику вашої компанії, - зазначив Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова (команда Чайківського «За майбутнє»).

898676
898676

До цьогорічного Дня Прапора флагшток в Настасові вважався найвищим. Та тепер передав першість області 50-метровому прапору в парку Топільче.

12
12

- Я щиро дякую підприємству «Агропродсервіс», яке вклало свою лепту, долучилося до спорудження цього, такого величного Прапора України, до підняття цього прапора, тому що ми маємо пишатися своїми символами, - зазначив Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської облради (команда Чайківського «За майбутнє»).

2
2

Під час урочистого підняття стягу у Тернополі, генеральному директору компанії Андрію Барану вручили подячну грамоту за внесок у встановлення найвищого прапора області. Фото Ярослава Стареправо Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео