Юля Вітюк

У Козові відсвяткували 30-річчя Незалежності України

7_8

Незалежність для кожного українця — це найбільше свято в його житті. Наші діди з давен боролися за те, щоб нехай не вони, а їхні діти, онуки жили в отакий час. Я горджуся тим, що я українка, я патріотка нашої держави і тому я тут на святі і ті люди, які є вони теж тільки за те, щоб державність наша утвердилась в повній силі, — наголошує Галина Бурмич, жителька Козівської громади.

Scnshot_1
Scnshot_1

Урочисте святкування, нагородження, дефіле у вишиванках та розважальна програма для людей. Саме так у Козові відсвяткували 30-річчя Незалежності України. На запрошення керівництва на свято завітав і перший заступник голови Тернопільської облради Володимир Болєщук.

- Колоритна, неймовірна, особлива, рідна, наповнена багатовіковою історією, традиціями, культурою — це наша рідна Україна. Я щиро вітаю кожного українця з цією знаменною подією, з 30-ю річницею відновлення української незалежності, — говорить Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

9Screenshot_8
9Screenshot_8

- На шляху до незалежності було чимало трагічних сторінок, але пам’ятаючи минули ми впевнено рухаємося вперед. Сьогодні ми маємо покоління вільних людей, які народилися у вільній державі, які готові творити нову історію своєї країни, історію сильної, цілісної, демократичної держави, в якій кожен може себе реалізувати, — розповідає Сергій Добалюк, голова Козівської громади (команда Чайківського «За майбутнє»).

t_8
t_8

8_8
8_8

Також представники влади та громадськість поклали квіти до пам’ятників Тарасу Шевченку, Героям Небесної Сотні та могили Січових Стрільців.

7t_8
7t_8

Відео Романа Луциків

Вибір читачів за тиждень

Відео