Віра Олександрович

З нагоди свят у Тернополі податківці поділилися з усіма своєю парковкою

Податкова_2021

Припаркувати власний транспортний засіб тернополяни і гості міста упродовж свят, 27-29 серпня, зможуть біля будівлі на вул. Білецькій, 1.

Нагадаємо, йдеться про приміщення Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області. Там вирішили поділитися місцем для паркування, адже у міській раді запланували насичену культурну програму з нагоди відзначення Дня міста і свята Успіння Пресвятої Богородиці. І більшість із них пройде на локації у парку імені Тараса Шевченка.

- Тож із метою забезпечення належних умов для транспортних засобів жителів і гостей Тернополя впродовж цих 3-х днів паркувальний майданчик буде доступний для користування, - зазначили на сайті міської ради. – Проте заборону на в’їзд транспорту зніматимуть у певні години.

Так, майданчик для безоплатного паркування транспортних засобів функціонуватиме:

- 27 серпня - із 17:00; - 28 серпня - із 16:00; - 29 серпня - з 09:00.

Довідка. Правоохоронці принагідно нагадали тернопільським водіям, що за порушення встановлених правил зупинки/стоянки передбачене адміністративне покарання у вигляді штрафу - 340 грн. За ті ж самі порушення, проте якщо це створює перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху, діє адміністративне стягнення у 680 грн. За зупинку чи стоянку транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволили зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю, передбачене адміністративне покарання у вигляді штрафу - від 1020 до 1700 грн.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео