На Тернопільщині за останню добу в аваріях постраждали аж 5-ро людей (фото)

10.29.08

Вчора, 27 серпня, на Тернопільщині трапилися дві аварії в яких постраждали 2-є неповнолітніх дітей та ще 3-є дорослих. 

Як повідомляють в поліції Тернопільської області, перша аварія трапилася у Кременці. Там 21-річний водій авто Skoda збив 11-річного хлопчика. 

- За попередніми даними, хлопчик вибіг на проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Потерпілого з травмами госпіталізували районну лікарню, - йдеться у повідомленні поліції

10.27.43
10.27.43

Ще одна ДТП трапилася у селі Ліски, там автівка в’їхала в  огороджувальні стовпчики. В результаті зіткнення постраждала пасажирка авто 14-річна тернополянка. 

Далі у Гусятині авто марки Opel, яким керував житель села Перемилів Чортківського району, збило 49-річного жителя Хороскова. 

- Останній пересувався на велосипеді і виїхав з прилеглої вулиці на смугу, якою рухався автомобіліст. Внаслідок ДТП велосипедист зазнав численних травм і був госпіталізований в реанімаційне відділення лікарні, - зазначають у поліції.

Ще двоє водії отримали травми в аварії, яка трапилася у селі Смиківці, що під Тернополем. 

- Поліцейські встановили: водій автомобіля Ford - 54-річний житель села Ілавче, не надав перевагу в русі автомобілю ЗАЗ, яким кермував 52-річний житель села Пальчинці, та допустив зіткнення. Як наслідок, обоє водіїв отримали травми.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео