Віра Олександрович

Тернопільщина: уже відомо, хто вирішуватиме долю Теребовлянського коледжу культури і мистецтв

Осесія4

Програму під назвою «Дітям Тернопільщини – якісне і безпечне харчування», розраховану на 2021-2024 роки, затвердили у Тернопільській обласній раді. Також депутати утворили наглядову раду Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв.

Нагадаємо, на 4-му засіданні 2-ї сесії ухвалили близько 130 питань. Серед них було багато політичних і господарських.

- Я вважаю, що це засідання було дуже успішним, - каже голова облради Михайло Головко. – Я вдячний депутатам за роботу, бо ми встигли вирішити чимало нагальних питань, що турбували жителів краю.

Отже, співрозробником програми «Дітям Тернопільщини – якісне і безпечне харчування» була комунальна установа Тернопільської обласної ради «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області».

У пояснювальній записці до рішення, зокрема, йдеться (цитуємо): «Основною метою програми є здійснення комплексу заходів стосовно продовження реформування та розвитку в області ефективної системи з надання учням Тернопільщини, в тому числі дітям з особливими дієтичними потребами, якісних і безпечних харчових послуг відповідно до прийнятих на державному рівні сучасних норм порядку організації харчування та вимог нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти…».

До речі, фінансування програми йтиме за рахунок коштів обласного бюджету і бюджетів територіальних громад, відповідно до кошторисних призначень на 2021-2024 рр. Докладніше із програмою можна ознайомитися ТУТ

Pasted into Тернопільщина уже відомо, хто вирішуватиме долю Теребовлянського коледжу культури і мистецтв
Pasted into Тернопільщина уже відомо, хто вирішуватиме долю Теребовлянського коледжу культури і мистецтв

На засіданні також затвердили, строком на 5 років, персональний склад наглядової ради Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв: - Любомир Білик – депутат Тернопільської обласної ради (директор Чортківського державного медичного коледжу – прим.); - Тетяна Заноз – депутат Теребовлянської міської ради (головний спеціаліст відділу у справах майна спільної власності територіальних громад області виконавчого апарату Тернопільської обласної ради – прим.); - Ярослав Лемішка – директор Тернопільської обласної філармонії; - Алла Стечишин – депутат Тернопільської обласної ради (сільський голова Завадівської сільської ради, кандидатка у народні депутати – прим.); - Віталій Шафранський – депутат Тернопільської обласної ради (помічник-консультант народного депутата України – прим.).

Фото з сайту Тернопільської обласної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео