Оксана Бучко

Відомі тернополяни вітають із Днем міста

Ідеї щодо розвитку, розповіді про досягнення, поради та побажання залишають у соцмережах відомі тернополяни із нагороди особливого свята. Сьогодні, 28 серпня, наше місто святкує День народження.

Віктор Мацикур, чемпіон світу,  віце-президент Федерації фітнесу і бодібілдінгу України (ФБФУ):

Pasted into Відомі тернополяни вітають із Днем міста
Pasted into Відомі тернополяни вітають із Днем міста

- Святкуймо нині, у «День міста Тернополя». А всі решта днів - працюймо, щоб наступне таке свято було з «кращою версією» і нас, і нашого міста. Бо наше здоров’я, наш добробут, затишок та безпека в місті - все залежить саме від праці. Не варто вірити в те, що ми прокинемось, а всі проблеми будуть вирішені без нас. Тернопіль, тернополяни - прокидайтесь і до праці.

Тарас Ковальчук, керівник ТІЦ в Тернополі: 

Pasted into Відомі тернополяни вітають із Днем міста
Pasted into Відомі тернополяни вітають із Днем міста

- А Ви знали? Сьогодні 28 серпня - у Тернополі празник! Саме так було традиційно у нашому місті - на Успіння Богородиці, храмове свято - традиційно у цей день в місто з’їжджались священники, парафіяни та громади зі всіх околиць. В часи окупації совєтами ці традиції намагались змінити і святкували День міста в день його визволення від фашистів 15 квітня ( що співпадало з датою заснування міста), але за незалежності святкування дня міста об’єднали з Празником у Тернополі. 

Cергій Надал, мер:

Pasted into Відомі тернополяни вітають із Днем міста
Pasted into Відомі тернополяни вітають із Днем міста

- Тернопіль – місто життя. Тут найкомфортніші прогулянки набережною. Тут, в самому серці міста, тихе плесо озера. Теплохід, про який ми пам’ятаємо з дитинства, і куди ми приводимо своїх дітей. Ми зустрічаємо наших гостей і захоплюємо їх чистотою наших вулиць, затишними кав’ярнями, нашими парками, скверами і фонтанами. Але найбільша гордість нашого міста – це тернополяни, щирі, працьовиті і справжні патріоти. Тут затишно і комфортно. Сюди повертаєшся і розумієш, ти – вдома. Дорогі тернополяни! Вітаю Вас з Днем міста Тернополя! Вітаю Вас з храмовим святом Успіння пресвятої Богородиці! Бажаю всім міцного здоров’я і натхнення для реалізації самих сміливих планів і задумів! Нехай Божа ласка і підтримка завжди будуть поруч із нашим містом і зі всіма його жителями! З святом тебе, рідний Тернополе!

Іван Чайківський, народний депутат від Тернопільщини:

- Розвиток завжди там, де є мудрий господар, який прагне бачити рідне місто успішним. Тернопіль рухається уперед  і у той же час зберігає свою унікальність. Файне місто було, є і буде особливим. Наше завдання – допомогти і надалі ставати Тернополю кращим!

 
Переглянути цей допис в Instagram
 

Допис, поширений Іван Чайківський (@i.chaykivskyy)

Фото, відео з дописів

Вибір читачів за тиждень

Відео