Юля Вітюк

Тернопільська будівельна компанія підтримала спільноту професійних викладачів та дбайливих батьків

IMG_7279

Перша освітня конференція «Proосвіта» для батьків та вчителів відбулася у Тернополі. Експерти у сфері дитячої психології й розвитку зі всієї України завітали в ТРЦ «Подоляни», щоб розповісти про нові тенденції у вихованні та навчанні. Основним спікером заходу став відомий експерт з дитячої психології Дмитро Карпачов.

IMG_7280
IMG_7280

- Питання балувати дітей —це питання формування їх розуміння про те, чого вони в цьому житті достойні, чим частіше ви їм транслюєте ідею, що з тебе вистачить, надто багато, тим більше ця ідея стає далі частиною їхнього життя, частиною сприйняття себе, — наголошує Дмитро Карпачов, сертифікований тренер НЛП, гештальд-терапевт, коуч, бізнес-тренер.

IMG_7278
IMG_7278

Партнером заходу стала одна з найкращих будівельних компаній краю - «Престижбуд». ЇЇ директор, депутат обласної ради Святослав Лебонтов переконаний, підтримувати такі проєкти необхідно, адже і батьки, і вчителі, мають постійно удосконалюватись та іти в ногу з часом, щоб порозумітися з сучасними дітьми.

IMG_7282
IMG_7282

- Незабаром 1 вересня, пролунають шкільні дзвоники, наші діти сядуть за парти. Кожна мама, батько, всі ми хочемо для наших дітей тільки найкращого. Я знаю точно, компанія «Престижбуд» та школа Think Global зможуть разом збудувати той кластер, створити таке середовище, в якому наші діти отримають майбутнє, можливість розвивати свої таланти, а їхні батьки отримають місце, в якому комфортно жити, творити, знаходитись, місце в сучасних, інноваційних, креативних будинках від компанії «Престижбуд», — говорить Святослав Лебонтов, директор будівельної компанії «Престижбуд».

IMG_7281
IMG_7281

IMG_7283
IMG_7283

Якісна освіта цінувалася у всі часи, потрібна вона і сьогодні. адже для особистості надзвичайно важливо розкрити свій потенціал, щоб впевнено дивитися в майбутнє, переконаний директор комапнії «Престижбуд» Святослав Лебонтов.

IMG_7284
IMG_7284

Відео Романа Луциків

Вибір читачів за тиждень

Відео