Віра Олександрович

Тернопіль: вакцинуватися проти COVID-19 можна навіть в «Епіцентрі»

Епіцентр

П’ятий етап вакцинації населення проти COVID-19 триває у Тернопільській громаді. Наразі вакцинувалися понад 61 000 жителів.

Нагадаємо, рівень захворюваності на коронавірус зростає. Хоча поточна ситуація залишається кoнтрoльoванoю, та випадків госпіталізації стає усе більше. Відтак, зростає і навантаження на систему охорони здоров’я. Через це важливо вакцинуватися, щоб здобути імунітет і зупинити поширення недуги, наголосили фахівці ДУ «Тернопільський ОЦКПХ МОЗ України»

- Вакцинація зараз максимально доступна, - стверджують медики. - Важливо, щоб жителі нашого регіону проявили громадянську позицію і не ставали джерелом поширення інфекції. Тож просимо краян не зволікати із проведенням імунізації та вберегти себе від майбутніх ускладнень хвороби.

Принагідно вони нагадали, що зробити щеплення нині краяни можуть препаратами: Pfizer-BioNTech, Moderna, CoronaVaс і AstraZeneca. Для цього діють 5 визначених пунктів вакцинації:

- ТЦ «Епіцентр» (туди переїхав Центр вакцинації населення з вул. Коцюбинського, 3 – прим.) - вакцини CoronaVaс і Moderna, графік роботи - з 09:00 до 16:00;

- ТРЦ «Подоляни» – вакцина Pfizer-BioNTech, ревакцинація Moderna;

- вул. Шпитальна, 4 (станція швидкої допомоги) – вакцини AstraZeneca і CoronaVaс, графік роботи - з 09:00 до 16:00;

- просп. Злуки, 45 - препарат Pfizer, графік роботи - з 09:00 до 16:00;

- вул. Руська, 47 (комунальне підприємство «Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр») - вакцини CoronaVaс і Moderna, графік роботи - з 09:00 до 16:00. 

Окрім того, за запитами від організованих колективів бригада медиків виїжджає для проведення щеплення вакциною Pfizer-BioNTech – за вказаною адресою.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео