Олеся Поліщук

У містечку на Тернопільщині є вакансія директора

0b3aa391e6a40f54f11c7f3074598f24

Збаразька міська рада оголосила про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади  директора комунального некомерційного підприємства «Збаразький центр первинної медико-санітарної допомоги».

Про це йдеться на сайті міськради.

Аби конкурс на цю посаду був відкритим та прозорим міська рада запрошує долучитись до його проведення представників органу управління; представників трудового колективу відповідного закладу, обраних на загальних зборах трудового колективу; представників галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я та незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії, заяви та пакет підтверджуючих документів приймають у відділі охорони здоров’я та соціального захисту Збаразької міської ради (за адресою: м. Збараж, м-н Франка, 1) до 10 вересня 2021 року (включно). 

По завершенню строку прийняття пропозицій відділом охорони здоров’я та соціального захисту Збаразької міської ради узагальнять пропозиції щодо кандидатур, відберуть та затвердять склад конкурсної комісії.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео