Юля Вітюк

У Голгочі зремонтували дорогу, якою відмовлялися їздити водії рейсових автобусів  (фото, відео)

9

Цьогоріч на відновлення місцевих доріг у Тернопільській області виділили більше 600 мільйонів гривень. Серед тих, які увійшли в перелік ремонту — дорога села Голгоча Підгаєцької громади.

- Сьогодні ми в селі Голгоча Підгаєцької громади, де проводиться третій, завершальний етап — це асфальтування дороги, — розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

7
7

Цією дорогою до Голгочанської школи дістаються діти із с. Заставці.

- Ця дорога — це сільська дорога, але вона є сполученням з другим районом, другими селами. Завдяки цій дорозі, думаю, вже піде через село автобус, буде краще сполучення, — говорить Василь Козлик, староста Голгочанського старостинського округу.

8
8

- Якісні дороги — це розвивається село, інфраструктура. Я думаю люди оцінять, — вважає Григорій Козлик, депутат Підгаєцької міської ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

1 (1)
1 (1)

Жителі села новою дорогою задоволені.

- Дуже задоволені, бо дорогу тут дуже давно робили, ще робили, як я пам’ятаю в 82 році, не було кам’яної дороги, земля була. Зараз ми дуже задоволені, всі люди задоволені, не тільки я, — наголошує  Василь Яремко, житель села Голгоча.

6
6

5 (1)
5 (1)

[embed]https://youtu.be/_wZsAqVUaFc[/embed]

Відео Романа Луциків

Вибір читачів за тиждень

Відео