Орест Сарматський

Таки дочекалися! На Тернопільщині почали ремонт найбільш знищеної в області дороги

заставка10 (Copy)

Стартував ремонт дороги Гримайлів-Сатанів.

Цей відрізок шляху не ремонтувався десятиліттями і досі вважався одним із найгірших на Тернопіллі. Про це повідомляє Укравтодор на своїй сторінці у Facebook.

- Автошлях Т-09-03 Галич – Підгайці – Сатанів перетинає область із заходу на схід. Ділянка від Гримайлова до межі з Хмельниччиною пролягає через заповідник «Медобори». Подекуди цей маршрут залишився без твердого покриття, асфальтобетон зруйнувався. Завдяки програмі «Велике будівництво» ця ділянка дороги буде «реанімована», - йдеться у повідомленні.

Передбачається, що дорожники укріплять основу на глибину 22 сантиметри методом холодної регенерації, влаштують два шари асфальтобетонного покриття. У населених пунктах буде освітлення та тротуари.

Разом з відремонтованою дорогою Т-20-02 відновлена ділянка Гримайлів-Сатанів створить комфортний та якісний маршрут від Тернополя до заповідника «Медобори» та бальнеологічного курорту в Сатанові.

Нагадаємо, в Україні у цьому році запланували побудувати та відновити 4500 кілометри доріг державного значення та 2000 кілометрів місцевих доріг.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео